Print Shortlink

Indretning: Hvilket design skal man vælge til sin virksomhed?

new-york-design

Hvilket design skal man lige vælge til indretningen i sin virksomhed? Svaret er New York – byen der aldrig sover. Eller måske endda endnu bedre – arbejdspladsen der aldrig sover. Her får du gode råd til, hvordan New York kan indtage din virksomhed og forvandle det til medarbejdernes legeplads.

Trivsel skaber overskud

Flere undersøgelser har vist, at medarbejdere der trives har større overskud. Glade medarbejdere har færre sygedage. Medarbejdere der trives begår færre fejl på arbejdet. Glade medarbejdere er mere motiverede medarbejdere, hvorfor glade medarbejdere også løser arbejdsopgaverne bedre.

Det modsatte har også vist sig i forhold til medarbejdere, som ikke trives på arbejdspladsen. Medarbejdere der ikke trives, er demotiverede, har flere sygedage, begår flere fejl og er mindre effektive, når det kommer til at løse opgaver.

Der er altså mange gode grunde til at investere i medarbejdernes trivsel. Et område, man kan vælge at fokusere på, er indretning. Den fysiske arbejdsplads er et sted, hvor medarbejderne skal bruge mange timer, hvorfor denne bør være en ren fornøjelse at opholde sig på.

New York – byen der aldrig sover

New York er kendt som byen der aldrig sover. Tankerne skal ledes hen på travlhed og industrialisme. Efterhånden har byen fået sin helt egen stil opkaldt efter sig – New-Yorker-looket. Stilen kaldes også for urban living eller direkte oversat – byliv.

New-Yorker-indretning bevæger sig væk fra det polerede, pæne og bløde look og over i det rå og minimalistiske design. Med mursten, cement og mørke farver bliver der skabt en stemning af det eksklusive storbyliv, hvor det hele går ekstra stærkt.

Byd New York velkommen og få virksomheden forvandlet til arbejdspladsen, der aldrig sover – et sted hvor enhver medarbejder kan føle sig godt tilpas. Men hvordan får man lige flyttet New York ind i virksomheden?

New York i virksomheden

Et godt sted at starte er ved de populære New-Yorker-gulve – gulve lavet på flydemørtel. Denne type gulv skaber et dramatisk og sofistikeret look, og det bedste af det hele er, at ikke to gulve bliver ens.

Murstensvægge passer også utrolig godt ind i New-Yorker-looket. Det giver en rå og industriel stemning, og samtidig oser det af varme og hygge. Det skaber absolut den rette New-Yorker-feeling for medarbejderne.

Pryd indretningen med fyldige farver og klassisk New-Yorker-interiør. Lad storbyen flytte ind. Eller enkelt sagt: Skab den helt rette stemning for medarbejderne, så arbejdspladsen bliver et sted, hvor man aldrig får lyst til at sove.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.