Print Shortlink

Drømmer du om at køre Audi?

Audi A6

Læs om flexleasing af Audi her!

Det velkendte logo med de fire ringe har en historie, der rækker mere end 100 år tilbage. De mange års erfaring gør, at Audi kan levere prestigefyldte og innovative biler med køreegenskaberne i orden. De fire ringe repræsenterer Audi, Horch, DKW og Wanderer – dog har de siden 1977 gået under fællesnavnet Audi.

Dette skal du vide

Der er ikke noget at sige til, at de stilede modeller med hurtige motorer er populære, når den nye bil skal findes. Med flexleasing har du mulighed for at lease præcis den Audi, du ønsker. Nedenfor vil vi opstille nogle af de modeller, som du har mulighed for at flexlease.

Der er nogle grundlæggende faktorer, der spiller ind, når det handler om flexleasing. På grund af de danske afgiftsregler er biler, der er ældre end 36 måneder, mere gunstige at lease. Der kan altså være stor prisforskel, hvis du vælger en bil fra 2012 i stedet for 2013.

Som det ligeledes er gældende for andre bilproducenter, bliver bilmodellerne ikke udskiftet hvert år. Du har derfor mulighed for at flexlease en Audi med et par år på bagen uden at fravælge den ønskede model.

 

Audi A6 sedanAudi A6 Avant 3.0 TDI DPF Quattro S-tronic

Den første Audi 100 (senere kendt som Audi A6) kom på markedet i 1968.
I dag fås den som firedørs sedan og fremdørs stationcar. Derudover findes der to sportslige versioner – S6 og RS6. Med et rummeligt bagagerum, 245 HK, firehjulstræk (Quattro) og en masse lækkert udstyr, kan denne model fra 2011 leases for en månedlig ydelse på 5.495 kr. + moms.

 

Audi A7Audi A7 TFSi SB Quattro S-tronic

Sportsbacken kom for første gang på markedet i 2010. Med en platform fra Audi A6 er Audi A7 designet mere sportsligt. Til trods for at der er tale om en coupé, er bagagerummet ganske rummeligt. Modellen på billedet fra 2011 med 300 HK, firehjulstræk og spækket med udstyr fås for en månedlig ydelse på 5.995 kr. + moms.

 

Audi RS6 TFSi Avant Quattro TiptronicAudi RS6

Er du til den mere sportslige udgave af Audi A6, er Audi RS6 sikkert noget for dig. Med sine 580 HK har vi at gøre med en superbil forklædt som familiebil. Skulle de 580 HK ikke være nok, findes den også i en Performance-udgave med 605 HK.  Ovennævnte udgave fra 2013 med 580 HK og masser af sportsudstyr fås for en månedlig ydelse på 12.995 kr. + moms.

 
Audi Q7

Audi Q7 TDI 340 Quattro Tiptronic

Er du mere en SUV-type, er Audi Q7 måske noget for dig. Den fås både med 5 og 7 siddepladser – et lækkert alternativ til den store familie. Den har været i produktion siden 2005 og har sidenhen fået facelift. Modellen fra 2013 med 340 HK fås for en månedlig ydelse på 7.795 kr. + moms.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.