Print Shortlink

Hvad skal du vide om renter på forbrugslån?

Lånerbranchen kan virke som en fjern verden for mange, men sandheden er, at det faktisk ikke behøver at være så indviklet. I dette indlæg har vi lagt fokus på, at belyse alt der er værd at vide omkring renter på forbrugslån. Læs med her.

Forbrugslån

Forbrugslån er et godt alternativ til folk, der har brug for penge, men ikke brænder inde med dem. Hvis du ikke har den økonomiske kapital til at købe lige præcis dét, du drømmer om, kan du overveje at tage et forbrugslån. Det er nemt, hurtigt og ligetil. Hvis du gerne vil have et forbrugslån, er der en række forskellige overvejelser, du skal gøre dig.

 

Renten på forbrugslån

Du skal allerførst overveje, hvilken form for forbrugslån du gerne vil have. Forbrugslån dækker over en bred vifte af lån uden sikkerhed. Der er mange forskellige muligheder, men det største skel ligger mellem forbrugs- og kviklånet. Hvor kviklånet er en type lån med lav løbetid og mellem 300 kroner og 6.000 kroner, er forbrugslånet mellem 6.000 kroner og helt op til 300.000 kroner. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at banken bare lader dig låne 300.000 kroner på dit glatte ansigt. I det tilfælde kræver det, at du skal gå gennem en godkendelsesproces pga. det store beløb.

En anden ting du skal være opmærksom på er, hvordan renten er på forbrugslånet. Renter på forbrugslån er generelt højere et almindeligt lån hos banken. Det er også en del af pakken, når du optager et forbrugslån. Du betaler en højere rente på lånet, men til gengæld får du pengene hurtigt og uden sikkerhed. Du bliver ikke afkrævet spørgsmål om, hvad du skal bruge pengene på. Det er helt frit at vælge, hvad du kunne tænke dig at bruge pengene på.

 

ÅOP på forbrugslånet

Du skal være særligt på ÅOP, når du optager et forbrugslån. ÅOP dækker over årlige omkostninger i procent, og er helt afgørende for, hvor meget forbrugslånet kommer til at koste dig.

Her vil du også lægge mærke til, at ÅOP på et forbrugslån er langt højere end den type lån, som du normalt optager hos din egen bank. Det er det, da lånene er uden sikkerhed.

 

Lån uden sikkerhed

Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor banken ikke kræver nogen garanti for, at du kan betale pengene tilbage. Det betyder samtidig også, at du kan bruge pengene på lige præcis det, som du har lyst til. Som en del af lånet uden sikkerhed er det også muligt at få en kortere godkendelsesproces. Du behøver ikke sidde foran en bankrådgiver, men kan i stedet klare det hele hjemmefra. Du behøver ikke tage kontakt til en bank, men du klarer det i stedet online. Derfor underskriver du også med NemID, når du skal godkende din kontrakt.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.