Print Shortlink

De tre værste SEO råd

Googles algoritme ændrer sig hele tiden, hvilket gør, at du hele tiden skal ændre hvad du gør, for at kunne ranke godt på Google. Det der virkede for to år siden, virker måske ikke længere og kan direkte skade din placering.

I dette indlæg kan du læse om nogle Don’ts inden for nutidens SEO

 

#1 Forhold dig passivt

I en digitaliseret verden, hvor alt og alle er på nettet, er det en rigtig farlig ting at forholde sig passivt. Hvis du ikke sørger for at skabe værdi til din side, vil du blive overhalet indenom af dine konkurrenter.

Når Google scanner din side, ser de på relevansen af din side, opdateringer samt, hvordan brugerne agere på siden. Forholder du dig passivt, vil brugerne på sigt gå andre steder hen, og Google ranker dermed dine konkurrenter bedre.

#2 Bare gør noget

Bare fordi du gør noget, er det ikke nødvendigvis en god ting. Google har en spamscore, der rangere alle hjemmeside efter, hvor meget “spam” hjemmesiden har.

Hvis din side har en høj spamscore, eller bliver linket til af sider, der har høj spamscore, kan din side ende med at ranke lavere end før.

#3 Snyd for satan!

Der er mange måder at generere værdi til din hjemmeside. En af disse er at købe en masse links fra andre og udlandske firmaer. Problemet med dette er, at de fleste af disse hjemmesider, du vil blive linket med, ikke har noget at gøre med det du sælger. Desuden er chancen for, at disse sider har en høj spamscore, ret høj, hvilket vil skade din hjemmeside.

På kort sigt vil du ranke rigtig godt på Google, fordi du får mange links. Men efter lidt tid, finder Google ud af, at det er fusk og kan straffe dig – enten ved at ranke dig lavere eller helt fjerne dig fra Google.

En god ide er derimod …

At hyre et eksternt bureau, som har styr på alle de Do’s & Don’ts der er. På den måde sikrer du, at din virksomhed holder sig opdateret på, hvad Google finder godt for forbrugerne. Det giver på sigt bedre ranking, flere kunder og i sidste ende bedre bundlinje.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.