Print Shortlink

Hvor hurtigt er det at låne penge online?

 

Lån penge hurtigt og nemt – sådan lyder det fra flere online låneudbydere. Hvis du står og mangler penge, som du har brug for at modtage inden for kort tid, kan et online lån være en løsning. Når det drejer sig om lån, er det dog altid vigtigt at sikre sig, at man vælger det rigtige lån. Det rigtige lån er et lån, som du kan betale tilbage uden problemer.

Et hurtigt lån

Fordelen ved et online lån, er, at det er nemt og hurtigt. Da lånet foregår online, gør det også hele låneprocessen langt hurtigere, end når du eksempelvis optager et lån i banken. Når du ansøger om et online lån, underskriver du med dit NemID. Brugen af NemID øger låneprocessens hastighed. Det skyldes, at långiver dermed kan identificere dig samt indhendte information, som er nødvendig i forbindelse med at lave en kreditvurdering af dig. Dette kan foretages med det samme, når du underskriver med NemID.

Hvis du vælger at optage et online lån, kan du låne penge hvor som helst og når som helst. Du kan gøre det via enten din computer, smartphone eller tablet alle døgnets 24 timer. Det kræver blot, at du har internetadgang samt et gyldigt NemID, som du kan underskrive med.

Modtag pengene i løbet af 1 time

Ved et online lån tager det kun få minutter at udfylde låneansøgningen. Hvor lang tid du skal afvente svar på din ansøgning, samt hvornår du derefter modtager pengene, kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. Hos nogle udbydere vil du dog få svar på din låneansøgning i løbet af få sekunder. Du ved derfor allerede på dette tidspunkt, om du er godkendt til lånet eller ej. Hvis du er blevet godkendt til lånet, garanterer nogle låneudbydere, at du har pengene stående på din bankkonto i løbet af 1 time. Herefter kan du bruge penge til lige netop det, du har brug for. Den samlede tid for hele låneprocessen kan derfor vare under 1 time.

Hvem kan låne penge online?

Som udgangspunkt kan alle, der er fyldt 18 år optage et lån. Der er dog mange låneudbydere, der stiller krav til, at du er ældre end 18 år, før du har mulighed for at blive godkendt til et lån. Minimumsalderen kan eksempelvis være 20 år, 22 år eller mere. Du må ikke have adresse- eller navnebeskyttelse, hvis du skal have mulighed for at blive godkendt til lånet. Derudover må du ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.