Print Shortlink

Fugt skaber ineffektive medarbejdere

Ikke navngivet
Der tales tit om at man skal skabe et sundt arbejdsmiljø for sine medarbejdere, men det er ikke altid lige nemt hvis der er kommet fugt på kontoret. Fugt kan skade dine medarbejderes helbred og derved også deres effektivitet på arbejdet. Det er derfor vigtigt at du som chef får ramt fugten således at dine medarbejdere kan arbejde i et sundt miljø med god udluftning. Har du ikke erfaring med fugt kan det være svært at vide hvordan du kommer af med det. I denne artikel vil du få et overblik over, hvordan du skal forholde dig til fugt, hvilke følger det har hvis du ikke gør noget og ligeledes hvordan du kan forebygge mod fugt.

Tag altid kontakt til professionelle, hvis du er i tvivl

Har du ikke erfaring med behandling af fugt eller er du i tvivl om fugtens omfang, skal du altid kontakte en professionel der kan give dig klar besked om hvordan det skal behandles. www.fjern-fugt.dk er en virksomhed med stor erfaring indenfor fugt fjerning og ligeledes erfaring med fjernelse af skimmelsvamp hvis fugten har udviklet sig til svamp.

Behandling af fugt

Behandling af fugt kan indebærer forskellige ting. Har det ikke lavet direkte skade på bygningen, kan det klares med denne rette udluftning og rengøring. Har den sat sig i vægge eller andre ting i rummet skal der laves en fugt behandling. Det kan indebære alt fra fjernelse af tappet til at der skal laves fugtisolering.

Fugt udvikler sig

Fugt kan i flere tilfælde udvikle sig til skimmelsvamp, skimmelsvamp er sundhedsskadeligt. Det er derfor endnu vigtigere at du får elimineret fugten inden den giver grobund til skimmelsvamp. Har du allerede fået skimmelsvamp skal du kontakte en virksomhed der kan fjerne svampen for dig. Hvis det er en meget lille plamage kan du også vælge at fjerne det med eksempelvis rodalon.

Undgå problemerne, forebyg mod fugtskader

På normalvis udskiller en familie 10 liter vand dagligt, blot grundet sved og åndedræt. Forestil dig hvor meget væske der bliver udskilt på et tætpakket kontor. Når denne væske ikke kan komme ud, begynder væggene at suge det til sig og ender i store fugtskader. Fugtskader i væggene resultere ikke kun i store udgifter ved udbedring, men ligeledes i et dårligt arbejdsmiljø. Der er flere tips til hvordan du kan forebygge mod disse situationer. En af de vigtigste er udluftning, husk altid at lufte ud flere gange dagligt. En tyk fugtig luft er hverken godt for bygningen eller for dine medarbejdere. Du skal ligeledes sørge for at lokalet ikke bliver for koldt, så opvarm lokalet til de normale 17 grader når kontoret er lukket. Du kan altid se på ruderne om der er akut brug for regulering i inde miljøet, så vil du kunne finde dug eller kondensvand på ruden.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.