Print Shortlink

Reducér spild med den rigtige vægt

Digitalvægten

Du tænker måske ikke over det, men en vægt kan være skyld i utrolig meget spild i din butik. Hvad end du er bager, sælger bland-selv-slik eller noget helt tredje, kan en upræcis vægt skære en smule af din fortjeneste ved hvert køb. En ordentlig vægt er derfor vigtigere end du umiddelbart tror. Digitalvægten er specialist i industrivægte og har derfor den optimale vægt til netop din forretning.

Præcision skaber værdi

I denne sammenhæng er det præcisionen ved, at du undgår spild – enten i produktionen af din vare eller i afvejningen af, hvor meget en kunde køber af din vare. Der er derfor en række situationer, hvor det essentielt for indtjeningen, at du har den bedste industrivægt.

Er du bager øger du kvaliteten af dit brød ved, at blandingsforholdet præciseres. Dine råvarer holder længere og dit brød vil potentielt smage bedre. Det virker måske ikke umiddelbart som en stor besparelse, men i det lange løb, kan det løbe op i et betydeligt beløb. Det samme gælder, hvis du ejer en slagter og derfor dagligt laver udskæringer af kød. Ved at have en præcis vægt, sikrer du dig den helt rigtige pris på disse udskæringer.

Driver du en form for butik, der sælger bland-selv-slik eller frugt og grønt er det særligt centralt at have en præcis vægt. Det er nemlig her du taber rigtig meget fortjeneste, hvis din vægt i butikken eksempelvis vejer for lidt. På den måde, får du ikke den pris for dine varer som du burde, hvormed du har afskåret dig selv fra mulig profit.

Spild kommer altså i mange former – også flere end de nævnte – og den helt rigtige vægt kan således gøre en større forskel end du lige tror. Som med alt andet, får du mere værdi for pengene når du vælger kvalitet – og det er nøjagtigt hvad Digitalvægten tilbyder.

Hvad er Digitalvægten?

Digitalvægten bygger på en simpel filosofi: at tilbyde vægte af høj kvalitet til alle behov og alle brancher. Dermed skiller forhandleren sig ud ved at tilbyde nicheprodukter, som på nuværende tidspunkt ikke sælges af andre i Danmark. Kvaliteten er dermed helt i top og ikke nok med det, får du oveni købet livstidsgaranti på en række udvalgte produkter.

Digitalvægten er derfor et besøg værd, hvis du er på markedet efter en ny, optimeret vægt til din butik. Uanset hvilken butik du driver og om vægten skal anvendes i produktionen eller i butikken, har Digitalvægten den rette løsning til dig. Du kan kontakte Digitalvægten her.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.