Print Shortlink

Nytænkende logistik kan redde din dag

Tissue_Delivery_in_Tehran

Vi har alle prøvet det, det er sidst på dagen og systemerne vælger at bryde sammen. Man skal bruge en reservedel til at få det hele op og køre, men grundet at det er sidst på dagen, er alle steder lukket. Reservedele skal skaffes hurtigst muligt for at arbejde kan fortsætte. Hvad gør du når dine IT systemerne bryder sammen?

Kom hurtigt videre

Som IT virksomhed koster hvert et sekund uden arbejde, mange penge og det vigtigste man derfor skal have i baghånden når man er en IT virksomhed, er en leverandør der kan levere de ønskede reservedele og kunne levere dem hurtigt.

Der er virksomheder der ved at et IT system der er brudt sammen kan skabe kaos og de har derfor valgt at optimere deres logistik til det yderste, således at de kan levere reservedele unaturligt hurtigt. En virksomhed der har taget hurtig levering til et helt nyt niveau er firmaet Danx, de kan levere dine reservedele inden klokken 7 dagen efter og arbejdet kan fortsætte lige fra morgenstunden, frem for at blive rykket til dagen efter grundet sen levering.

Den optimeret logistik gør også at lagre i udlandet kan nås på blot 12 timer. Har du eksempelvis brug for en reservedel der ligger på lager i Holland, er der ingen grund til at vente 1-2 dage på at få den hjem, det kan alt sammen gøres på 12 timer. Dette åbner døren for en helt ny sikkerhed, som virksomheder får, du kommer aldrig til at stoppe arbejdet i mere end max 1 dag.

Vi har ikke brug for reservedele, det har vores teknikker

Har i teknikere i virksomheden, der tager ud til kunden og reparere maskiner, kan denne hurtige levering af reservedele ligeledes have en positiv effekt på teknikerens effektivitet. Mens teknikeren ligger og sover, levere og afhenter firmaer som Danx reservedele. På denne måde, skal jeres tekniker kun montere reservedele før han er ude af døren igen. Denne løsning kan optimere antallet af teknikerbesøg med 1-2 ekstra besøg om dagen, det er god service!

Natarbejde

Hvis din virksomhed arbejder om natten og akut får brug for reservedele er der ingen grund til panik, for logistikvirksomheder som Danx er klar til at hjælpe dig alle 24 timer på døgnet og endda også i weekenden. Så ligemeget hvad tid på døgnet og hvilken dag på ugen du arbejder, så er du altid sikret.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.