Print Shortlink

Brug for oversættelse?

Businessmandocument

Du er måske selvstændig eller sidder med ansvaret for oversættelser og forsendelser af dokumenter i en virksomhed. Kan du nikke genkendende til det, så læs med her.

Hvis du sidder med et dokument, der skal oversættes, så skal du højst sandsynligt ud og finde et oversættelsesbureau til at klare opgaven.

Det kan også være at dokumentet helst skal oversættes hurtigst muligt? Så tilbyder nogle oversættelsesbureauer hasteoversættelse, som betyder at teksten oversættes og afleveres inden for en meget kort tidshorisont.

Fordelene ved et oversættelsesbureau

Der er selvfølgelig en del fordele ved at benytte et professionelt oversættelsesbureau med mange tilknyttede oversættere, i stedet for eksempelvis at sidde med opgaven selv.

Nogle af disse fordele er:

  • Du sparer tid, da du ikke behøver finde frem til en oversætter selv.
  • Du kan få oversat de fleste sprog – ikke kun med dansk som det ene sprog, men også på kryds og tværs af andre sprog.
  • Udgangspunkt i din specifikke tekst.
  • Naturligt oversat tekst, så teksten fremstår mere flydende i sproget.
  • Høj kvalitet kombineret med god pris.

De ovenstående fordele er blot et uddrag af de mange fordele, der er forbundet med at benytte et oversættelsesbureau.

Vælg det rigtige oversættelsesbureau

Der findes efterhånden en del bureauer, der tilbyder oversættelser af varierende kvalitet og det er derfor vigtigt, at vælge det rigtige oversættelsesbureau til din opgave.

LingoBob tilbyder altid en hurtig oversættelse og garanterer at nå at færdiggøre opgaven til den aftale deadline. Der leveres oversættelser af høj kvalitet, da alle oversættere har uddannelse på kandidat-niveau (eller tilsvarende) og har stor erfaring. Oversætterne oversætter altid kun til deres eget modersmål. Der tilbydes desuden udvidet korrekturlæsning både på din kildetekst og på oversættelsen.

Du kan nemt og bekvemt bestille et tilbud på oversættelse på hjemmesiden ved at uploade teksten som fil, vælge de sprog som teksten skal oversættes til og fra, en kommentar som eksempelvis en eventuel forklaring eller en bestemt deadline og desuden udfylde dine kontaktinformationer som navn, telefonnummer og mail.

Overordnet er der 3 punkter du skal udfylde for at indhente et tilbud på oversættelse:

  1. Upload den tekst du vil have oversat.
  2. Vælg imellem mere end 70 forskellige sprog, som du ønsker oversat fra og til.
  3. Indtast dine basis kontaktinformationer.

Herefter vil du modtage et tilbud om oversættelse og du er nu godt på vej til at få en oversættelse af yderst høj kvalitet. Dermed kan du snart bruge din tid på nogle af de mange andre vigtige opgaver, der venter på dig.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.