Print Shortlink

Vælg det rigtige flyttefirma

3_D-BoxDet kan være rigtig vanskeligt at vælge det helt rigtige flyttefirma. Vi alle har nok hørt skrækhistorierne fra venner og familier om useriøse selskaber, og det er vigtigt at sortere de gode fra de dårlige, så snart du kan. Uanset hvor du bor er det garanteret, at der vil være forskellige flyttefirmaer der bare venter på at hjælpe dig med din flytning. Din sværeste opgave er at vælge det firma, der passer til dig – det er vigtigt, at du foretager det rette valg. Hvis du vælger forkert kan koste dig både tid og penge.

Som en tommelfingerregel bør du have valgt dit flyttefirma mindst 4-8 uger før din flyttedag. Hvis du venter for længe, vil du opdage, at de gode flyttefirmaer er fuldt booket, og du vil have mindre valgmuligheder. Det er derfor en fordel at vælge og bestille flyttefirmaet så lang tid i forvejen som muligt.

Foretag nødvendige overvejelser inden valg af flyttefirma

For at være i stand til at foretage det rigtige valg, skal du gøre dig nogle overvejelser. Start gerne med at lave en tjekliste over de ting, som du har brug for at de skal ordne. Denne liste vil hjælpe dig med at navigere rundt mellem de forskellige flyttefirmaer og vælge præcis det firma, der passer bedst til dine behov. Som eksempler kan nævnes:

  • Dine foretrukne flytte datoer
  • Søger du at flytte lokalt, langdistance-eller internationalt?
  • Ønsker du hjælpe med pakning, ønsker at leje / købe pakningsmaterialer eller ønsker du at pakke selv?
  • Har du brug for et flyttefirma der kan transportere værdifulde eller skrøbelige genstande?
  • Har du bare brug for at leje en flyttebil til at transportere dine ting med?
  • Har du brug for lagerfaciliteter?
  • Hvor mange ting  har du?
  • Har du brug for forsikring?

Læs andres anbefalinger

Den bedste måde at finde et pålidelig flyttefirma er ved at gennemgå andres anbefalinger. Hvis du kender nogen der har haft en god oplevelse, så skal du endelig bare kopiere den! Du skal dog stadig være forsigtig. Hvis et lokalt flyttefirma har flyttet din svigermor på tværs af byen, vil de ikke nødvendigvis have de nødvendige færdigheder, ressourcer og erfaringer til at flytte for dig  internationalt. Hvis du blot skal flytte fra den ene ende af byen til den anden, kan det være en god ide at holde øjnene åbne på gaden, da du ofte vil se flere forskellige flyttefirmaer kørende rundt. Det kan måske give dig noget inspiration, og du kan jo altid tjekke brugeranmeldelserne på nettet efterfølgende. Hvis du derimod skal flytte internationalt, kan du eventuelt tjekke siden “internationalflytning.dk“, hvor du kan indhente tilbud fra flere forskellige flyttefirmaer.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.