Print Shortlink

Få et klart syn på din fremtidige karriere.

Hvad skal der til for at nå dine professionelle mål? Hvad er dine professionelle mål? Hvor ser du dig selv om ti år? For at opnå dine mål bliver du nødt til at formulere dem for dig selv og holde fokus og et klart syn.

“Stay focused”

MindfulnessTænk på succesfulde personer i din omgangskreds, og lær af dem. Hvad mener du, nøglen til andres succes er? Et gennemgående kriterium for et tilfredsstillende arbejdsliv er fokus. Hvis ikke du selv ved, hvor du ønsker at bevæge dig hen, hvem kan så vide det? Et værktøj til indre fokus og mental ro i hverdagen er bl.a. Mindfulness. Mindfulness, som bygger på fjernøstlige meditationsformer, er efterhånden bredt accepteret i den vestlige verden og er, udover at være en kur mod depression og stress, også med til at øge dit indre fokus og give dig et klarere syn på, hvem du er, og hvor du ser dig selv i fremtiden.

Sæt og anerkend dine egne delmål

Hvad er succes, og hvornår har du den? Nøglen til succes ligger inde i dig selv, og for at vide hvornår du har succes, må du vide hvad DINE mål er. Da det kan være svært konstant at arbejde hen mod langsigtede mål, er det vigtigt at sætte dine egne delmål og løbende redefinere dem for dig selv. På den måde bliver der kortere vej til succes, da du løbende får den og kan bekræfte dig selv i, at du løbende udvikler dig og nærmer dig dine langsigtede mål og drømme. Når først du kan se og anerkende din egen succes, vil du hurtigt mærke en frugtbar udvikling og en konstant tilnærmelse af dine mål og drømme.

Husk dig selv i det

Vi lever i en travl og hektisk verden, og de fleste af os oplever et konstant forventningspres af både dem, vi holder af, og vores kollegaer og arbejdsgivere. Da vi alle ønsker at skabe en succeshistorie, som omhandler vores eget liv, kan forventningerne og den travle hverdag hurtigt vokse sig til et stort pres, som kan føre til stress og i værste fald depression. Det er derfor umådeligt vigtigt, at du husker dig selv i processen og tør sætte dine egne ønsker over din omverdens forventninger til dig (ihvertfald en gang imellem). Vi har allesammen brug for bekræftelse i det private og på arbejdspladsen, men ved bruge energi på at fokusere på dig selv, vil du i det lange løb blive en bedre medarbejder, en bedre leder og et lykkeligere menneske.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.