Print Shortlink

Er hulmursisolering en mulighed for din virksomhed?

Er du træt af at arbejde i et hundekoldt lokale og forsøge at løse dine arbejdsopgaver med stivfrosne fingre, når du er på arbejde? Træt af, at selvom du ikke bestiller andet end at skrue op for radiatorerne, så fosser varmen ud, og dit sidste alternativ mod kulden er fingervanter? Det kan også være, at du som virksomhed bare gerne vil spare penge på varmeregningen og samtidig sikre et godt og varmt indemiljø for dine medarbejdere. I så fald bør du overveje en hulmursisolering – en gunstig form for isolering af din bygning, der vil have tjent sig selv ind igen inden for 2-5 år.

Hvorfor hulmursisolering?

Når du vælger at investere i hulmursisolering (også kaldet hulrumsisolering), så er det hverken særligt krævende eller dyrt, men derimod et godt alternativ til en dyr varmeregning. Kort fortalt går en hulmursisolering ud på, at der bores et mindre hul i bygningens mur (man kan også nøjes med at fjerne mursten), herefter blæses isoleringsmateriale ind i muren, og tomrummet mellem bygningens yder- og indervæg fyldes helt op med isoleringsmateriale. Det sikrer, at din bygning kan holde på varmen. Samtidig er hulmursisolering som sagt hverken særlig krævende eller dyrt. Skal et parcelhus fx hulmursisoleres, skal du forvente, at prisen vil ligge på ca. 20.000 kr. Desuden kan du forvente, at din årlige besparelse på varmeregningen vil ligge omkring 6.000 kr. Det betyder, at din investering i hulmursisolering vil have tjent sig selv ind igen inden for 2-5 år. For yderligere information om hulmursisolering, kan du besøge Greenmatch.dk. Her kan du læse mere om fordele ved hulmursisolering, ligesom de kan være dig behjælpelig med at indhente forskellige tilbud på hulmursisolering. Det er en service, der er 100 % gratis og uforpligtende for dig.

Vær fornuftig og spar de rigtige steder

Der har været rigtig mange virksomheder, der har været tvunget til at dreje nøglen rundt i kølvandet på den verdensomspændende Finanskrise, der stadig i større eller mindre grad hænger over os som en stor sort skygge. Banker har i flere tilfælde lukket  for finansiering og kredit for virksomhederne, ligesom rigtig mange virksomheder har oplevet markante fald i ordretilgangen. Dette er blot nogle af de få katastrofale konsekvenser, som Finanskrisen har bragt med sig. Det er klart, at når virksomhederne har oplevet markante fald i deres salg, så tjener de også markant færre penge. Det tvinger mange virksomheder til at tænke i nye baner og spare, hvor de kan, fordi de har langt færre midler at gøre godt med. Varmeregningen kunne derfor være et oplagt sted at starte med at spare takket være hulmursisolering.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.