Print Shortlink

Kom på forkant med din branche!

De fleste erhvervsdrivende har opdaget, at markedet er blevet ekstra presset de seneste år, som følge af den finansielle krise. Denne tendens gør sig ligeledes gældende på det danske marked indenfor entreprenør- og håndværker, hvor konkurrencen er blevet ekstra hård. Markedet bliver i højere grad sværere at gennemskue og det er derfor ekstra vigtigt, at man løbende holder sig opdateret med ændringer og nyheder. Konkurrencen inden for industrien har endvidere nødvendiggjort, at man bliver stadig dygtigere til at skaffe sig nye kunder og holde på dem man har. Men hvor finder man den tilstrækkelige information og viden om kunderne? Vi giver vores bud på dette i nedenstående.

Kom på forkant med din branche – abonner på MesterTidende

Med et abonnement på MesterTidende, er du altid på forkant med din branche. MesterTidende er Danmark største fagblad inden for entreprenør- og håndværker-industrien med omkring 45.000 læsere pr. udgivelse.

Hvis du til dagligt bevæger dig inden for entreprenør- og håndværker industrien, kan du derfor løbende holde dig opdateret om de seneste informationer omkring ledelse, markedsføring, økonomi samt nyttige tips og tricks. Derudover kan du finde relevant  information om produkter, materialer, leverandør- og brancheforhold.

Fagbladet udkommer 11 gange årligt med 25.000 oplag.og henvender sig til flere faggrupper herunder el, VVS, maler, rengøring, tømrer, snedker, murer og entreprenører, samt rådgivende virksomheder og branchens producenter og leverandører.

Det er ikke kun i avisform, at du kan tilgå nyheder fra MesterTidende. På mestertidende.dk, kan du hurtigt og løbende få nyheder leveret, så snart der er nyt at bringe vedrørende håndværker- og entreprenørindustrien.

Udbudsovervågning

Hvis du til dagligt bevæger dig inden for entreprenør- og håndværker industrien, kan du finde interessante og passende udbud på licitationen.dk. På denne hjemmeside listes de nyeste EU-udbud fra Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, hvor du nemt via kontaktinformationen og byde på de udbud, som du finder fordelagtige. Som abonnent kan du få personlig rådgivning om udbud, og du kan få relevante udbud direkte i din indbakke, skaffet af din egen udbudsagent.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.