Print Shortlink

Har I overvejet en teambuilding-tur?

En virksomhed kan få rigtig meget ud af en teambuilding-tur, både socialt og samarbejdsmæssigt. Det hjælper altid at se hinanden uden for en arbejdssituation, for at forstå hinanden og hinandens bevæggrunde bedre. Derfor kunne det være en fordel, hvis du samlede afdelingen sammen og tog afsted!

Der findes forskellige rejsebureauer der tilbyder teambuilding-ture, men man kan også bare bestille en normal ferie, fra et normalt rejsebureau, for eksempel hos Kipling – her har de nemlig forskellige aktive ferier, hvor man virkelig vil komme hinanden ved på turen.

Kom hinanden ved på en bjergtur

En excellent form for aktiv ferie, er at tage på bjergklatring. Det behøver selvfølgelig ikke være på den stejleste bjergside, hvor man halvdelen af tiden skal hives op over klippeskrænter af sine følgesvende. Det behøver såmænd ikke være værre, end at man skal gå langt og stejlt, sove i telte og spise simpel mad ude under åben himmel. Bare dét at man kommer væk fra hverdagens stress og jag, vil hjælpe jer til at se en helt anden side af jer selv og hinanden. I vil blive nødt til at samarbejde og være sammen på en helt anden måde, end I er vant til hjemme i firmaet.

Samtidig vil I også kunne nyde noget af verdens smukkeste natur og overvinde jer selv fysisk. Det kan kun blive helt fantastisk.

Hjælp hinanden på en overlevelsestur

Hvis pengene ikke er til, at hele afdelingen rejser til et andet land i samlet trop og i flere dage, kan I overveje en overlevelsestur i de danske skove. I kan enten selv stå for det, eller få et eventbureau her i Danmark til at vejlede jer. Hvis I selv står for det, så kan I vælge at leje en lejerskole eller nogle telte, og så bo langt væk fra civilisationen. Tag mobilerne og lignende fra folk, så de tvinges til at være sammen med hinanden, og til at fokusere 100 % på hvad I laver. Herefter kan I lave mad sammen, og måske endda selv finde den, høste den og slagte den fra bunden. Dette kan dog godt kræve en guide, der kan forklare jer, hvordan man gør dette på en sikker måde.

Derudover kan I lave forskellige “lege”, hvor I samarbejder i forskellige hold. I kan for eksempel skulle bygge noget sammen, eventuelt en hytte eller bivuak, eller I kan lave et orienteringsløb i skoven, hvor I skal igennem nogle poster. I kan også lave konkurrencer med bueskydning og øksekast, og I det hele taget lave ting, som vi finder gammeldags og som kan bringe jer tættere sammen.

I vil helt sikkert blive glade for, at I tog på en tur sammen!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.